Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media selkeyttää konsernirakennettaan sulauttamalla Alma Media Interactive Oy:n emoyhtiöön

Alma Media selkeyttää konsernirakennettaan sulauttamalla Alma Media Interactive Oy:n emoyhtiöön

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   1.9.2010 klo 9.30

 

ALMA MEDIA SELKEYTTÄÄ KONSERNIRAKENNETTAAN SULAUTTAMALLA ALMA MEDIA INTERACTIVE OY:N EMOYHTIÖÖN

 

Alma Media Oyj ja sen tytäryhtiö Alma Media Interactive Oy ovat 1. kesäkuuta 2010 allekirjoittaneet sulautumissuunnitelman, jonka mukaan Alma Media Interactive Oy sulautuu emoyhtiöönsä Alma Media Oyj:hin. Sulautumissuunnitelma on merkitty kaupparekisteriin 14. heinäkuuta 2010.

 

Sulautumissuunnitelman mukaan Alma Media Interactive Oy:n varat ja velat siirtyvät kirjanpitoarvostaan ja selvitysmenettelyttä emoyhtiö Alma Media Oyj:lle. Sulautumisessa ei suoriteta vastiketta, koska emoyhtiö omistaa kaikki sulautuvan yhtiön osakkeet. Sulautuminen ei aiheuta muutosta Alma Median yhtiöjärjestykseen. Sulautumisen tavoitteena on selkeyttää konsernirakennetta ja vähentää hallinnollisia kustannuksia. Sulautumisen suunniteltu rekisteröintiajankohta on 31. joulukuuta 2010.

 

Sulautumissuunnitelma liitteineen ja osakeyhtiölain (624/2006) 16 luvun 11 §:ssä tarkoitetut asiakirjat ovat osakkeenomistajien nähtävänä tästä päivästä lähtien Alma Median pääkonttorissa osoitteessa Eteläesplanadi 20, Helsinki. Jäljennökset asiakirjoista lähetetään pyynnöstä osakkeenomistajille, jotka sitä pyytävät kirjallisesti osoitteella Alma Media Oyj, Sirpa Jyräsalo, PL 140, 00101 Helsinki tai puhelimitse numerosta 010 665 2220, telefaksilla numerosta 010 665 2270 taikka sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@almamedia.fi.

 

Jos Alma Median osakkeenomistajat, joilla on yhteensä vähintään viisi (5) prosenttia yhtiön osakkeista, esittävät kuukauden kuluessa tämän ilmoituksen julkaisemisesta kirjallisen vaatimuksen siitä, että sulautumisesta on päätettävä yhtiökokouksessa, kutsutaan ylimääräinen yhtiökokous osakeyhtiölain ja yhtiöjärjestyksen mukaisesti koolle. Vaatimus on toimitettava Alma Medialle osoitteella Alma Media Oyj, Eteläesplanadi 20, PL 140, 00101 Helsinki.

 

Alma Media Oyj
Hallitus

 

 

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, puh. 010 665 2201

 

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

 

 

Alma Media lyhyesti

 

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 1.9.2010, 11:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli