Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median ja Arena Partnersin yhteistyöhön liittyvä yritysjärjestely toteutettu

Alma Median ja Arena Partnersin yhteistyöhön liittyvä yritysjärjestely toteutettu

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   26.8.2010 klo 14.00

 

ALMA MEDIAN JA ARENA PARTNERSIN YHTEISTYÖHÖN LIITTYVÄ YRITYSJÄRJESTELY TOTEUTETTU

 

Alma Media Oyj tiedotti maaliskuussa 2010 ryhtyvänsä valtakunnallista markkinapaikkaliiketoimintaa koskevaan yhteistyöhön Väli-Suomessa toimivien sanomalehtien kehitysyhtiön Arena Partners Oy:n kanssa. Alma Media ja Arena Partners ovat tänään saattaneet päätökseen yhteistyöhön sisältyvän yritysjärjestelyn Kilpailuviraston hyväksyttyä järjestelyn 14.7.2010.

 

Arena Partners on ostanut 35 % osuuden Alma Mediapartners Oy -nimisestä yrityksestä, joka harjoittaa Alma Median asunto-, auto- ja kuluttajailmoittelun markkinapaikkaliiketoimintaa. Samalla Alma Media on ostanut Arena Partnersin mobiiliratkaisujen kehittämiseen erikoistuneesta tytäryhtiöstä Arena Interactivesta 35 % osuuden. Osakekaupat toteutetaan 1.9.2010. Järjestelyllä ei ole henkilöstövaikutuksia kohdeyrityksissä.

 

Yhteistyö on tärkeä osa Alma Median Markkinapaikat-liiketoiminnan strategista kehittämistä ja liiketoimintamahdollisuuksien laajentamista myös luokitellussa sanomalehti-ilmoittelussa. Alma Median palveluista yhteisyrityksessä toimivat Etuovi.com, Vuokraovi.com, Autotalli.com ja Mikko.fi. Palveluiden yhteenlaskettu liikevaihto oli 16,9 milj. euroa vuonna 2009.

 

Arena Partners Oy on sähköisen liiketoiminnan kehitysyhtiö, jonka osakkeenomistajat ovat Keskisuomalainen Oyj, Ilkka-Yhtymä Oyj, Sanomalehti Karjalainen Oy, Keskipohjanmaan Kirjapaino Oy, Etelä-Savon Viestintä Oy sekä Arena Partners Oy. Näiden yhtiöiden kustantamia maakuntalehtiä ovat Ilkka, Itä-Savo, Karjalainen, Keskipohjanmaa, Keskisuomalainen, Länsi-Savo, Pohjalainen ja Savon Sanomat.

 

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet

 

Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, puh. 010 665 3500
Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, puh. 010 665 5802

 

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

 

 

Alma Media lyhyesti

 

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 26.8.2010, 16:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli