Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Alma Median ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Alma Media Oyj   Pörssitiedote  19.8.2010 klo 16.20

 

ALMA MEDIAN YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET

 

Alma Media Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous on pidetty tänään. Kokous kutsuttiin koolle yhtiön osakkeenomistaja Oy Herttaässä Ab:n pyynnöstä. Yhtiökokoukseen osallistui 165 osakkeenomistajaa, jotka edustivat 79,8 % kaikista osakkeista ja äänistä.

 

Oy Herttaässä Ab ehdotti ylimääräiselle yhtiökokoukselle Alma Media Oyj:n hallituksen kokoonpanon täydentämistä yhdellä jäsenellä ja Kai Mäkelän valintaa Alma Media Oyj:n hallituksen jäseneksi. Yhtiökokous päätti äänestyksen jälkeen, että hallituksen jäsenmäärää ei lisätä. Alma Media Oyj:n hallituksen muodostavat edelleen varsinaisessa yhtiökokouksessa 11.3.2010 valitut Lauri Helve, Seppo Paatelainen, Kai Seikku, Erkki Solja, Catharina Stackelberg-Hammarén, Kari Stadigh ja Harri Suutari.

 

Lisäksi Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanne esitti yhtiökokouksessa Oy Herttaässä Ab:n pyynnöstä selvityksen yhtiön investoinnista uuteen painolaitokseen Tampereella. Koska investointihanke kuuluu hallituksen yleistoimivaltaan, eikä hallitus ollut saattanut asiaa yhtiökokouksen päätettäväksi, yhtiökokous ei tehnyt asiassa päätöksiä.

 

 

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet

 

Lisätietoja: Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 593 4589

 

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet

 

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava ja uudistuva mediayhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkopalveluihin. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

 

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 % liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.8.2010, 18:20
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli