Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median Pohjois-Suomen Media Oy käynnistää yt-neuvottelut

Alma Median Pohjois-Suomen Media Oy käynnistää yt-neuvottelut

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   17.8.2010 klo 10.00

ALMA MEDIAN POHJOIS-SUOMEN MEDIA OY KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT

Alma Median Pohjois-Suomessa kustantamia maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä julkaiseva Pohjois-Suomen Media Oy käynnistää koko henkilöstöään koskevat yt-neuvottelut. Yhtiön alustavan näkemyksen mukaan sen henkilökunnan määrä saattaa vähentyä suunniteltujen toimien johdosta enimmillään 27 henkilötyövuodella. Vuonna 2009 Pohjois-Suomen Media Oy työllisti noin 230 henkilöä.

Neuvottelut koskevat Pohjois-Suomen Median toimintojen suunniteltua uudelleenjärjestämistä ja tehostamista. Uudelleenjärjestelyn tavoitteena on parantaa yrityksen ja sen tuotteiden kilpailukykyä.

Yhtiössä on muun muassa meneillään hanke, jonka lopputuloksena kolmelle maakuntalehdelle (Lapin Kansa, Pohjolan Sanomat ja Kainuun Sanomat) muodostetaan yhteistoimitus sekä kullekin lehdelle oma paikallistoimitus. Hankkeen tavoitteena on yhteisvoimin parantaa kunkin lehden journalistista uusiutumiskykyä, laatua ja palvelua sekä lukijoille että mainostajille.

 

Lisätietoja:

Matti Ilmivalta, toimitusjohtaja, Pohjois-Suomen Media Oy, puh. 010 665 7861

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava ja uudistuva mediayhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkopalveluihin. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 17.8.2010, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli