Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Panu Pokkinen nimitetty Iltalehden uutispäätoimittajaksi

Panu Pokkinen nimitetty Iltalehden uutispäätoimittajaksi

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   29.7.2010 klo 13.00

PANU POKKINEN NIMITETTY ILTALEHDEN UUTISPÄÄTOIMITTAJAKSI

Yhteiskuntatieteiden maisteri, kadettiupseeri Panu Pokkinen, 33, on nimitetty Iltalehden uutispäätoimittajaksi 1.9.2010 alkaen. Pokkinen työskentelee tällä hetkellä Iltalehden toimituspäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Ruotuväki-lehdessä päätoimittajana sekä Ilta-Sanomissa toimittajana ja uutispäällikkönä.

Uutispäätoimittajan tehtävä on Iltalehdessä uusi. Tehtävän täyttäminen korostaa ja vahvistaa uutistoiminnan merkitystä Iltalehdelle.

Alma Media -konserniin kuuluva Iltalehti on Suomen kolmanneksi luetuin painettu sanomalehti ja Iltalehti.fi on maan suosituin verkkopalvelu. Iltalehti.fi:n kävijämäärä on vakiintunut yli kahden miljoonan viikkokävijän tasolle.

 

Lisätietoja:
Panu Pokkinen, Iltalehti, p. 010 665 2184

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

 

  • Julkaistu: 29.7.2010, 15:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli