Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Kilpailuvirasto hyväksyi Alma Media Oyj:n ja Arena Partnersin yritysjärjestelyn

Kilpailuvirasto hyväksyi Alma Media Oyj:n ja Arena Partnersin yritysjärjestelyn

Alma Media Oyj            Pörssitiedote           14.7.2010 klo 16.00

 

 

KILPAILUVIRASTO HYVÄKSYI ALMA MEDIA OYJ:N JA ARENA PARTNERSIN YRITYSJÄRJESTELYN

 

Alma Media Oyj on saanut tänään tietoonsa, että Kilpailuvirasto on hyväksynyt Alma Median ja Arena Partnersin yritysjärjestelyn 14.7.2010 päivätyllä päätöksellään. Päätökseen ei sisälly ehtoja.

 

Alma Media ilmoitti pörssitiedotteella 29.3.2010, että Alma Media ja Väli-Suomessa toimivien sanomalehtien kehitysyhtiö Arena Partners Oy ryhtyvät yhteistyöhön valtakunnallisessa markkinapaikkaliiketoiminnassa. Järjestelyn todettiin vaativan kilpailuviranomaisten hyväksynnän. Kilpailuvirasto siirsi järjestelyn jatkokäsittelyyn 3.5.2010.

 

Osapuolet pyrkivät saattamaan järjestelyn voimaan elokuun loppuun mennessä.

 

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen
viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja

 

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, puh. 050 593 4589.

 

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

 

Alma Media lyhyesti

 

Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

 

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 14.7.2010, 18:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli