Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median toisen neljänneksen liikevoitto jää hieman vertailukaudesta

Alma Median toisen neljänneksen liikevoitto jää hieman vertailukaudesta

Alma Media Oyj             Pörssitiedote                 9.7.2010 klo 14.30

 

ALMA MEDIAN TOISEN NELJÄNNEKSEN LIIKEVOITTO JÄÄ HIEMAN VERTAILUKAUDESTA

 

Alma Median vertailukelpoinen liikevoitto vuoden 2010 toiselta neljännekseltä jää vastoin yhtiön aiempaa ohjausta hieman alle vertailukauden tason (Q2/2009: 12,2 milj. euroa). Syynä tähän on ennakoitua heikompi liikevaihdon kasvu ja kokonaiskulukehitys, johon osaltaan vaikuttaa kaudella kirjattu, mutta osin aiempia kausia koskeva 0,3 milj. euron tietotekniikkakulu.

 

Alma Media ennakoi huhtikuun lopussa toisen neljänneksen vertailukelpoisen liikevaihdon ja liikevoiton olevan lähellä edellisvuoden tasoa. Alma Media julkistaa toisen neljänneksen osavuosikatsauksensa 22.7. klo 9.00.

 

ALMA MEDIA OYJ
Tuomas Itkonen, CFO
  

 

Lisätietoja:
Tuomas Itkonen, CFO, puh. 050 381 0875

 

 

Alma Media lyhyesti
Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

 

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 9.7.2010, 16:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli