Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median uuden paino- ja jakeluyhtiön nimeksi Alma Manu Oy

Alma Median uuden paino- ja jakeluyhtiön nimeksi Alma Manu Oy

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote 1.7.2010 klo 9.20

ALMA MEDIAN UUDEN PAINO- JA JAKELUYHTIÖN NIMEKSI ALMA MANU OY

Alma Media on yhdistänyt paino- ja jakeluliiketoimintansa uudeksi konsernitason palveluyksiköksi. Uuteen Alma Manu Oy -nimiseen yhtiöön liittyivät Alma Median kolme lehtipainoa Tampereella, Porissa ja Rovaniemellä sekä Pirkanmaalla, Meri-Lapissa ja Satakunnassa toimiva varhaisjakeluyhtiö Aamujakelu Oy. Alma Manu Oy on Alma Media Oyj:n kokonaan omistama tytäryhtiö ja se on merkitty kaupparekisteriin tänään.

– Alma Manun tavoitteena on kustannustehokas paino ja jakelu tuottamalla, ostamalla ja myymällä palveluja. Otamme toiminnassamme huomioon niin ympäristön kuin henkilöstönkin hyvinvoinnin, ja haluamme olla edelläkävijöitä alallamme. Olemme ensimmäinen suomalainen yritys, joka on ottanut käyttöönsä sähköisen jakokirjan. Saimme myös tunnustusta toimintamme korkeasta tasosta, kun menestyimme alkuvuonna järjestetyssä kansainvälisessä WAN-IFRA:n painolaatukilpailussa. Olemme tulevaisuudessa entistäkin vahvempia, kun uusi huippuluokan painolaitoksemme aloittaa Tampereella vuonna 2013, toteaa Alma Manu Oy:n toimitusjohtaja Helvi Liukkaala.

– Uuden yhtiön nimi, Alma Manu, viittaa paitsi rooliimme Alma Media -konsernin yhtiönä, myös valmistamiseen (manufacturing) sekä käsillä tekemiseen (manual). Lisäksi Manu on yhtiönimenä inhimillinen – persoona, joka tekee työtä asiakkaamme hyväksi, Liukkaala kertoo.

Nimi valittiin Alma Median henkilökunnalle järjestetyn nimikilpailun kautta. Valittua nimeä ehdotti jakeluesimies Harri Kainulainen.

 

Lisätietoja:

Helvi Liukkaala, toimitusjohtaja, Alma Manu Oy, puh. 010 665 3009

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 1.7.2010, 11:20
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli