Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median toimitusjohtajalle syyte työsyrjinnästä Johanna Korhosen tapauksessa

Alma Median toimitusjohtajalle syyte työsyrjinnästä Johanna Korhosen tapauksessa

Alma Media Oyj                                          Pörssitiedote                        2.7.2010 klo 12.45

 

 

ALMA MEDIAN TOIMITUSJOHTAJALLE SYYTE TYÖSYRJINNÄSTÄ JOHANNA KORHOSEN TAPAUKSESSA

 

Helsingin kihlakunnansyyttäjä on päättänyt nostaa syytteen Alma Median toimitusjohtaja Kai Telannetta vastaan rikoslain tarkoittamasta työsyrjinnästä vaatien Telanteelle sakkorangaistusta. Syyteharkinta käynnistyi Uudenmaan työsuojelupiirin ja poliisin epäillessä Kai Telanteen syyllistyneen työsyrjintään Johanna Korhosen johtajasopimuksen purkamisessa syksyllä 2008. Kai Telanne kiistää syytteen.

 

Alma Media Oyj:n hallitus toteaa Kai Telanteelta ja muilta prosessiin osallistuneilta henkilöiltä saamansa yksityiskohtaisen selvityksen perusteella, ettei kyse ole ollut työsyrjinnästä ja että Telanne jatkaa tehtävässään Alma Median toimitusjohtajana. Hallitus seuraa oikeusprosessia ja arvioi asiaa tarvittaessa uudelleen kun lopputulos on tiedossa.

 

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

 

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja ja Alma Media Oyj:n hallituksen sihteeri, puh. 010 665 2201

 

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

  • Julkaistu: 1.7.2010, 14:45
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli