Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media Kotikokki net Oy:n pääomistajaksi

Alma Media Kotikokki net Oy:n pääomistajaksi

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   23.6.2010 klo 11.00

 

ALMA MEDIA KOTIKOKKI NET OY:N PÄÄOMISTAJAKSI

 

Alma Media Oyj on nostanut omistusosuutensa Kotikokki Net Oy:ssa 65 %:iin. Kotikokki.net-palvelun perustaja Rohea Oy jatkaa yhtiön vähemmistöomistajana. Aiemmin Alma Median omistusosuus oli 40 %. Kotikokki net Oy:n toimitusjohtajaksi nimitetään Iltalehden verkkoliiketoiminnan johtaja Asmo Halinen.

 

– Kotikokki on täydentänyt erinomaisesti verkkopalveluitamme vuodesta 2008 lukien Nyt tehty kauppa vahvistaa edelleen Kotikokki net Oy:n kehittämän ja ylläpitämän palvelun asemaa Suomen suurimpana ruokasivustona verkossa. Tärkeää on myös yhteistyön jatkuminen alan eturivin yhtiön Rohea Oy:n kanssa, toteaa Iltalehden kustantaja ja vastaava päätoimittaja Kari Kivelä.

 

Omistusosuuden muutos ei aiheuta mitään muutoksia palvelun sisältöön tai sen kehitykseen. Yhtiö raportoidaan edelleen osana Kustannusosakeyhtiö Iltalehteä Alma Median Sanomalehdet-liiketoimintasegmentissä.

 

Kotikokki Net Oy ylläpitää Kotikokki.net -reseptipalvelua verkossa. Palvelun ideana on tarjota reseptejä ja kokkausideoita kaikille ruuanlaitosta kiinnostuneille. Reseptit ovat muiden käyttäjien laatimia ja hyviksi toteamia. Alma Media on ollut osakkaana palvelussa vuodesta 2008.

 

Rohea Oy on www-kuluttajapalveluiden tuottamiseen ja rakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen tuottamia palveluja ovat muun muassa kotikokki.net, kuvake.net, qaiku.com ja mikseri.net.

 

Kustannusosakeyhtiö Iltalehti julkaisee Suomen kolmanneksi luetuinta painettua sanomalehteä Iltalehteä sekä maan suosituinta verkkopalvelua Iltalehti.fi.tä. Iltalehti.fi:n kävijämäärä on vuonna 2009 vakiintunut yli kahden miljoonan viikkokävijän tasolle.

 

Lisätietoja:
Kari Kivelä, vastaava päätoimittaja ja kustantaja, Kustannusosakeyhtiö Iltalehti, puh. 010 665 2032
Eero Holmila, toimitusjohtaja, Rohea Oy, puh. 040 592 0671

 

 

Alma Media lyhyesti
Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 23.6.2010, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli