Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Petri Hakala nimitetty Satakunnan Kansan kustantajaksi

Petri Hakala nimitetty Satakunnan Kansan kustantajaksi

Alma Media Oyj    Pörssitiedote    22.6.2010 klo 16.00

PETRI HAKALA NIMITETTY SATAKUNNAN KANSAN KUSTANTAJAKSI

Päätoimittaja Petri Hakala (48) on nimitetty 1.9.2010 alkaen Satakunnan Kansan kustantajaksi. Hakala toimii tällä hetkellä Iltalehden päätoimittajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt toimittajana Uudessa Suomessa ja Iltalehdessä sekä Iltalehden uutis- ja toimituspäällikkönä. Iltalehden päätoimittajana Hakala aloitti vuonna 1995.

– Maakuntalehdillä on erinomaiset mahdollisuudet selvitä voittajina median murroksesta. Menestyvä media on ihmisen kokoinen, lähellä lukijoidensa ja asiakkaidensa arkea, ja tässä maakuntalehdillä on etulyöntiasema. Satakunnan Kansan ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa ja menestyvän mediakonsernin tukemana on etuoikeus jatkaa hyvin tehtyä työtä satakuntalaisen kansan paremman huomisen rakentamisessa, Petri Hakala toteaa.

– Olen saanut olla mukana tekemässä Iltalehdestä Suomen kolmanneksi luetuinta sanomalehteä ja maan suosituinta uutismediaa verkossa. Iltalehti on selvinnyt murroksesta hyvin ja on vahvassa asemassa, joten nyt oli sopiva hetki ottaa työhön erilaista näkökulmaa ja lähteä kohti uutta, Hakala jatkaa.

– Petri Hakalan pitkä kokemus ja vahvat näytöt journalistisista johtotehtävistä Iltalehdessä ratkaisivat valinnan. Hakala tuo monikanavajulkaisemisesta kerrytettyä vankkaa osaamistaan Satakunnan Kansaan, mikä avaa uusia mahdollisuuksia maakuntalehtiemme verkkopalvelujen kehittämiseen myös konsernitasolla, toteaa Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanne.

Satakunnan Kansan nykyinen kustantaja Jouko Jokinen siirtyy 1.8.2010 Aamulehden vastaavaksi päätoimittajaksi.

Alma Media käynnistää välittömästi Petri Hakalan seuraajan rekrytointiprosessin.

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

 

Lisätietoja:

Petri Hakala, puh. 010 665 2028
Kai Telanne, puh. 010 665 3500

 

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.6.2010, 18:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli