Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n ja Arena Partnersin yritysjärjestely kilpailuviraston jatkokäsittelyyn

Alma Media Oyj:n ja Arena Partnersin yritysjärjestely kilpailuviraston jatkokäsittelyyn

Alma Media Oyj        Pörssitiedote        3.5.2010, klo 16.00

 

 

ALMA MEDIAN OYJ:N JA ARENA PARTNERSIN YRITYSJÄRJESTELY KILPAILUVIRASTON JATKOKÄSITTELYYN

 

Alma Media Oyj ilmoitti 29.3.2010, että Alma Media Oyj ja Väli-Suomessa toimivien sanomalehtien kehitysyhtiö Arena Partners Oy ryhtyvät yhteistyöhön valtakunnallisessa markkinapaikkaliiketoiminnassa. Järjestelyn todettiin vaativan Kilpailuviraston hyväksynnän.

 

Yhtiö on saanut tänään tietoonsa, että Kilpailuvirasto on siirtänyt yrityskaupan jatkokäsittelyyn. Kilpailuvirasto voi jatkokäsittelyssä hyväksyä kaupan sellaisenaan, määrätä ehtoja sen hyväksymiselle tai esittää, että markkinaoikeus kieltää kaupan. Jatkokäsittely voi kestää enintään kolme kuukautta.

 

Alma Media Oyj

Rauno Heinonen

viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja

 

Lisätietoja:

Mikko Korttila, Alma Media Oyj:n lakiasiainjohtaja, puh. 010 665 2201.

 

 

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

 

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

 

  • Julkaistu: 3.5.2010, 18:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli