Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Jouko Jokinen Aamulehden vastaavaksi päätoimittajaksi, Matti Apunen siirtyy EVAn johtajaksi

Jouko Jokinen Aamulehden vastaavaksi päätoimittajaksi, Matti Apunen siirtyy EVAn johtajaksi

Alma Media Oyj Pörssitiedote 16.4.2010 klo 10.00

JOUKO JOKINEN AAMULEHDEN VASTAAVAKSI PÄÄTOIMITTAJAKSI, MATTI APUNEN SIIRTYY EVAN JOHTAJAKSI

Jouko Jokinen (51) on nimitetty 1.8.2010 alkaen Aamulehden vastaavaksi päätoimittajaksi ja Alma Media -konsernin johtoryhmän jäseneksi. Jokinen toimii tällä hetkellä Porissa ilmestyvän Satakunnan Kansan kustantajana. Hän on toiminut ennen nykyistä tehtäväänsä Satakunnan Kansan vastaavana päätoimittajana sekä useissa toimituksen esimiestehtävissä Helsingin Sanomissa.

Aamulehden vastaava päätoimittaja Matti Apunen siirtyy elokuussa 2010 Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVAn johtajaksi. Apunen jatkaa Aamulehden vastaavana päätoimittajana ja Alma Media -konsernin johtoryhmän jäsenenä heinäkuun 2010 loppuun. Apunen on toiminut Aamulehden vastaavana päätoimittajana 10 vuoden ajan, toimittuaan sitä ennen muissa tehtävissä Aamulehdessä noin 15 vuoden ajan.

-Alma Mediassa tehdään pitkäjänteistä journalismin kehitystyötä ja on ollut hienoa olla siinä mukana. Meneillään olevat lehtien uudistushankkeet viedään suunnitellusti loppuun. Aamulehti on pyrkinyt profiloitumaan yhteiskunnallisena keskustelijana, ja tuleva tehtäväni EVAssa on sille luonteva jatko, toteaa Matti Apunen.

-Matti Apusen panos sekä Aamulehden että konsernin muiden päivälehtien kehittämisessä on ollut hyvin merkittävä. Aamulehti on nyt hyväkuntoinen, uudistuva ja arvostettu sanomalehti, joka on monella tapaa suomalaisen journalismin keskiössä. Toivotamme Matti Apuselle mitä parhainta menestystä uusissa tehtävissä, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

Alma Media käynnistää välittömästi Jouko Jokisen seuraajan rekrytointiprosessin.

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Matti Apunen, puh. 010 665 3100
Jouko Jokinen, puh. 010 665 8234
Kai Telanne, puh. 010 665 3500

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 16.4.2010, 12:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli