Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Herttaässä hakee erityisen tarkastuksen toimittamista Alma Mediassa

Herttaässä hakee erityisen tarkastuksen toimittamista Alma Mediassa

Alma Media Oyj Pörssitiedote 15.4.2010 klo 15.45

HERTTAÄSSÄ HAKEE ERITYISEN TARKASTUKSEN TOIMITTAMISTA ALMA MEDIASSA

Oy Herttaässä Ab, joka omistaa yli 10 % Alma Median osakkeista, ehdotti yhtiökokoukselle 11.3.2010 erityisen tarkastuksen toimittamista Alma Median hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan toiminnasta viimeisen viiden vuoden ajalta. Yhtiökokous käsitteli ehdotuksen, ja koska Herttaässän omistusosuus Alma Mediassa ylittää 10 % kaikista osakkeista, ehdotus kirjattiin kokouspöytäkirjaan.

Oy Herttaässä Ab:n Etelä-Suomen aluehallintovirastolle osoittaman hakemuksen johdosta Alma Media on tänään vastaanottanut asiaa koskevan kuulemisilmoituksen. Yhtiö antaa lausumansa asiassa asetetussa määräajassa eli kuukauden kuluessa.

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, puh. 010 665 2201

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti


Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.


Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 15.4.2010, 17:45
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli