Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media vuokraa uudelle painolaitokselleen tontin Tampereen kaupungilta

Alma Media vuokraa uudelle painolaitokselleen tontin Tampereen kaupungilta

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   6.4.2010 klo 9.00

 

ALMA MEDIA VUOKRAA UUDELLE PAINOLAITOKSELLEEN TONTIN TAMPEREEN KAUPUNGILTA

Alma Median investointihanke Tampereen painolaitoksen uudistamiseksi etenee. Yhtiö on arvioinut useita vaihtoehtoja uuden painolaitoksen sijaintipaikaksi ja päätynyt neuvottelemaan tontin vuokraamisesta Tampereen kaupungin kanssa. Tontti sijaitsee nykyisen painolaitoksen naapurissa Tampereen Sarankulman kaupunginosassa. Tontin vuokraaminen on Tampereen kaupunginhallituksen esityslistalla tänään tiistaina 6.4.2010.

– Huolellisen arvioinnin jälkeen tulimme siihen tulokseen, että Sarankulmasta käsin voimme palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme parhaiten. Yhteydet ovat täältä erinomaiset kaikkiin ilmansuuntiin. Tampereella meillä on myös erittäin ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöstöä, mikä myös vaikutti valintaan, kertoo Helvi Liukkaala, Alma Median paino- ja jakelutoiminnan johtaja.

Tontille nousevan rakennuksen pääsuunnittelijaksi on valittu Arkkitehtikonttori Petri Pussinen Oy.

Aiemmin tiedotetun mukaisesti Alma Media investoi painolaitoksen uudistamiseen enintään 50 miljoonaa euroa. Uuden painolaitoksen arvioidaan aloittavan toimintansa vuonna 2013.

Alma Medialla on kolme sanomalehtipainoa Porissa, Tampereella ja Rovaniemellä. Tampereen painolaitoksessa painetaan muun muassa Aamulehteä, Kauppalehteä ja suurin osa Iltalehdestä.

 

Lisätietoja:

Helvi Liukkaala, Alma Median paino- ja jakelutoiminnan johtaja, puh. 010 665 3009

Kai Telanne, Alma Median toimitusjohtaja, puh. 010 665 3500

  

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

 

  • Julkaistu: 6.4.2010, 10:59
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli