Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Tyrvään Sanomien kauppa vahvistui

Tyrvään Sanomien kauppa vahvistui

Alma Media Oyj        LEHDISTÖTIEDOTE        25.3.2010

 

 

TYRVÄÄN SANOMIEN KAUPPA VAHVISTUI

 

Tyrvään Sanomat Oy:n liiketoiminta siirtyy Suomen Paikallissanomat Oy:lle. Kauppaan kuuluu kaksi paikallislehteä, Tyrvään Sanomat ja Paikallissanomat sekä Idea-Mainoksen liiketoiminta. Tyrvään Sanomat Oy:n yhtiökokous vahvisti liiketoimintakaupan keskiviikkona.

 

Lehtien ja mainostoimiston henkilökunta siirtyy uuden kustantajan palvelukseen 16. huhtikuuta. Toiminta jatkuu lehden nykyisissä toimitiloissa Sastamalan Vammalassa.

 

2-päiväinen Tyrvään Sanomat ilmestyy Sastamalassa ja Kiikoisissa. 1-päiväinen Paikallissanomat ilmestyy Sastamalassa entisten Mouhijärven ja Suodenniemen alueilla sekä Laviassa. 

 

Suomen Paikallissanomat Oy on Alma Media Oyj:n paikallislehtiyhtiö, joka kustantaa nyt ostettujen lehtien lisäksi 16:ta tilattavaa paikallislehteä ja neljää kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kari Juutilainen, Suomen Paikallissanomat Oy, puh. 050 435 4159.

 

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka keskittyy sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

 

Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

 

  • Julkaistu: 25.3.2010, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli