Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Helsingin hovioikeuden tuomio Johanna Korhosen asiassa

Helsingin hovioikeuden tuomio Johanna Korhosen asiassa

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                 18.3.2010

 

 

HELSINGIN HOVIOIKEUDEN TUOMIO JOHANNA KORHOSEN ASIASSA

 

Helsingin hovioikeus on tänään 18.3.2010 antanut tuomionsa Johanna Korhosen ja Alma Mediaan kuuluvan Pohjois-Suomen Media Oy:n asiassa.

Tuomiossaan hovioikeus kumosi käräjäoikeuden kesäkuussa 2009 antaman tuomion, jonka mukaan Alma Media -konserniin kuuluvalla Pohjois-Suomen Media Oy:llä oli riittävät perusteet purkaa Lapin Kansan päätoimittajaksi valitun Johanna Korhosen johtajasopimus lokakuussa 2008. Samalla hovioikeus hyväksyi Johanna Korhosen alkuperäisen kanteen mukaiset vaatimukset pääosin, hyläten kuitenkin kokonaan Korhosen vaatiman erokorvauksen.

Alma Media ei ole purkanut Korhosen johtajasopimusta hänen väittämillään perusteilla, eikä pidä hovioikeuden tuomiota oikeana. Yhtiö perehtyy huolella päätöksen perusteluihin ja harkitsee hakevansa valituslupaa Korkeimmalta oikeudelta.

Alma Media Oyj

Konserniviestintä

  • Julkaistu: 18.3.2010, 10:40
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli