Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media mukaan autoalan sovellusyritykseen

Alma Media mukaan autoalan sovellusyritykseen

Alma Media Oyj      Lehdistötiedote       8.1.2010

 

 

 

ALMA MEDIA MUKAAN AUTOALAN SOVELLUSYRITYKSEEN

 

Alma Media Oyj, autokaupan ratkaisuja tarjoava Grey-Hen Oy ja autoalan ohjelmistoyritys Kateetti  Oy  perustavat yhteisyrityksen markkinoimaan ja kehittämään uudentyyppisiä autoalan sovelluksia. Yhteisyritys on jatkoa yritysten pitkään jatkuneelle yhteistyölle.

 

Yhteisyrityksen asiakaskuntana ovat autoalan kaikki organisaatiot autotehtaalta autokauppaan. Yhtiö tarjoaa verkkopohjaisia tietojärjestelmiä, jotka palvelevat myös autoa ostavan kuluttajan informaatiotarpeita.  Alma Median autotalli.com-palvelun kautta kertyvä kontaktitieto saadaan entistä paremmin kerättyä ohjaamaan autoalan organisaatioiden toimintaa. Yhteisyritys käynnistää toimintansa kevään 2010 aikana. Yhtiön strategisena kumppanina toimii 121 Media Oy.

 

Lisätietoja:

Raimo Mäkilä, Alma Media Oyj, puh. 040 546 1892
Mikko Teerilahti, Grey-Hen Oy, puh. 040 591 8802
Tero Tähtinen, Kateetti Oy, puh. 040 529 7706

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

 

Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

 

  • Julkaistu: 8.1.2010, 15:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli