Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media, Keskisuomalainen ja Ilkka aloittavat painomateriaalien yhteishankinnat

Alma Media, Keskisuomalainen ja Ilkka aloittavat painomateriaalien yhteishankinnat

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   4.12.2009 klo 9.00
 
ALMA MEDIA, KESKISUOMALAINEN JA ILKKA ALOITTAVAT PAINOMATERIAALIEN YHTEISHANKINNAT
 
Alma Media on sopinut Keskisuomalainen-konserniin kuuluvan Lehtisepät Oy:n ja Ilkka-yhtymään kuuluvan I-Print Oy:n kanssa merkittävimpien painomateriaalien yhteishankinnasta. Sopimuksen piiriin kuuluvat tällä hetkellä painopaperit, painovärit sekä painolevyt. Alma Median osalta näiden hankintojen kokonaisarvo on noin 20 milj. euroa vuodessa.
 
– Sanomalehtikustantajien välisen yhteistyön merkitys korostuu mediatoimialan murroksessa. Yhteishankinnat ovat luonteva yhteistyön muoto. Tavoitteenamme on tehostaa hankintaprosesseja ja parantaa materiaalien laatua entisestään. Parhaimmillaan yhteistyö edistää myös kotimaassa valmistettavien materiaalien, kuten sanomalehtipaperin ja painovärien, kehitystyötä, kertoo Helvi Liukkaala, Aamulehden lehtipainon johtaja ja Alma Median painotoiminnan ketjun vetäjä.
 
Alma Media tiedotti 4.11.2009, että konsernin paino- ja jakeluliiketoiminta organisoidaan uudelleen yhdistämällä ne uudeksi konsernitason palveluyksiköksi. Muutos koskee Alma Median kolmea lehtipainoa sekä varhaisjakeluyhtiö Aamujakelu Oy:tä. Uuden yksikön on tarkoitus aloittaa toimintansa 1.1.2010.
 
Lisätietoja:
Alma Media, Helvi Liukkaala, puh. 040 567 7069
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi
  • Julkaistu: 4.12.2009, 10:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli