Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Etuovi.com ja Suomen Lehtiyhtymä Oy:n paikallislehdet yhteistyöhön pääkaupunkiseudulla

Etuovi.com ja Suomen Lehtiyhtymä Oy:n paikallislehdet yhteistyöhön pääkaupunkiseudulla

Alma Media Oyj              Lehdistötiedote 30.10.2009
 
 
Etuovi.com ja Suomen Lehtiyhtymä Oy:n paikallislehdet yhteistyöhön pääkaupunkiseudulla
 
Asuntokaupan johtava media Etuovi.com ja paikallislehtien julkaisija Suomen Lehtiyhtymä Oy yhdistävät ensi vuoden alusta voimansa pääkaupunkiseudulla. Tuloksena on uudenlainen, toimiva mediaratkaisu ja Suomen kattavin lehtien tarjoama asuntoilmoittelusisältö.
 
Etuovi.com-lehti ilmestyy 16.1.2010 alkaen ilmoitusliitteenä Suomen Lehtiyhtymän kolmen pääkaupunkiseudulla ilmestyvän paikallislehden, Helsingin Uutisten, Länsiväylän ja Vantaan Sanomien välissä sekä erillisinä lisäjakeluina. Lehden tavoittavuus ja talouspeitto kasvavat selvästi. Uudistuva sanomalehtikokoinen lehti jaetaan pääkaupunkiseudulla yli 530 000 talouteen.
 
Uusia lukijoita ja synergiaetuja
 
Markkinatilanteen ja erityisesti lukijoiden mediakäytön muutoksesta johtuen yritysten on entistä haasteellisempaa valita eri ilmoitusmedioiden väliltä. Yhteistyön avulla Etuovi.com ja Suomen Lehtiyhtymä pystyvät tarjoamaan yrityksille tehokkaan välineen asuntoilmoittelun keskittämiseen. Ilmoittelusta tulee entistä joustavampaa ja kattavampaa. Paikallislehtiin saadaan yhdistymisen myötä myös lisää kiinnostavaa sisältöä.
 
Asuntoilmoittelun uuden yhteistyömallin avulla Etuovi.com tavoittaa merkittävästi uusia lukijoita. Vuoden 2010 alusta lähtien Etuovi.com-lehden lukijamäärä kasvaa huomattavasti. Lukijamääräksi arvioidaan pääkaupunkiseudun ydinalueella noin 386 000 lukijaa.                                     
 
Lehtiyhtymän lehdillä on kattava jakelupeitto, ja ne ovat luettuja kaupunkilehtiä alueillaan. Helsingissä lehdet tavoittavat yli 10-vuotiaasta väestönosasta 39 prosenttia, Espoon alueella 52 prosenttia ja Vantaalla 56 prosenttia. (TNS Atlas tammi-joulukuu 2008/TNS Gallup Oy).
 
Lisätiedot:
Raimo Mäkilä, toimitusjohtaja, Alma Media Interactive Oy, p. 010 665 5802
Antti-Pekka Pietilä, Kaupunkilehdet-liiketoimintaryhmän johtaja, Suomen Lehtiyhtymä Oy, p. 020 770 3373
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Etuovi.com on osa Alma Media -konsernia. Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä.
 
 
  • Julkaistu: 30.10.2009, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli