Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media ostaa Cisionin Liettuan tytäryhtiön

Alma Media ostaa Cisionin Liettuan tytäryhtiön

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   1.10.2009
 
ALMA MEDIA OSTAA CISIONIN LIETTUAN TYTÄRYHTIÖN
 
Baltic News Service, Baltian alueen johtava uutistoimisto ja informaatiopalvelujen tarjoaja, on ostanut Cision AB:n Liettuan tytäryhtiön koko osakekannan. Baltic News Service on osa Alma Media-konserniin kuuluvaa Kauppalehti-ryhmää.
 
Cision Liettua on mediaseurantaan sekä media-analyyseihin keskittynyt yhtiö. Sen liikevaihto oli vuonna 2008 noin 1 milj. euroa ja yhtiö työllistää 43 henkilöä.
 
– Cision Liettua täydentää nykyistä mediaseurannan palvelutarjontaamme koko Baltiassa ja vahvistaa liiketoimintaamme erityisesti Liettuassa. Kauppa tukee Kauppalehti-ryhmän strategiaa, jonka mukaan tarjoamme yritysasiakkaillemme monipuolisen ja kehittyvän valikoiman lisäarvoa tuottavia talous- ja yritystietopalveluja, sanoo Juha-Petri Loimovuori, Kauppalehti-ryhmän toimitusjohtaja.
 
Tänään 1.10.2009 tehdyllä kaupalla ei ole merkittävää vaikutusta Kauppalehti-ryhmän tai Alma Media Oyj:n liikevoittoon tilikaudella 2009.
 
Lisätietoja:
Anvar Samost, toimitusjohtaja, Baltic News Service, puh. +372 50 19 262
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Kauppalehti-ryhmä, puh. 010 665 2360
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi
  • Julkaistu: 1.10.2009, 16:10
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli