Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Talentumin osakkeiden ostotarjousajan alettua Alma Media lopettaa ostotoimeksiannon Helsingin Pörssissä

Talentumin osakkeiden ostotarjousajan alettua Alma Media lopettaa ostotoimeksiannon Helsingin Pörssissä

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   20.8.2009 klo 8.30
 
TALENTUMIN OSAKKEIDEN OSTOTARJOUSAJAN ALETTUA ALMA MEDIA LOPETTAA OSTOTOIMEKSIANNON HELSINGIN PÖRSSISSÄ
 
Alma Media Oyj (”Alma Media”) ilmoitti 10.8.2009 tekevänsä pakollisen julkisen ostotarjouksen Talentum Oyj:n (”Talentum”) kaikista liikkeeseen laskemista osakkeista (”Ostotarjous”). Ostotarjous alkoi 19.8.2009 klo 9.30 (Suomen aikaa) ja päättyy 15.9.2009 klo 16.00 (Suomen aikaa), jollei Ostotarjousta jatketa tai keskeytetä sen ehtojen mukaisesti. Tarjottava vastike on 1,85 euroa käteisenä kustakin Talentumin osakkeesta, jonka osalta Ostotarjous on pätevästi hyväksytty.
 
Alma Media tiedotti 12.8.2009 asettaneensa Ostotarjoukseen liittyen ostotoimeksiannon NASDAQ OMX Helsingin pörssiin koskien kerrallaan noin kahdeksaa miljoonaa Talentumin osaketta. Alma Median ostotoimeksiannon hintaraja oli sama kuin Ostotarjouksessa tarjottava vastike (1,85 euroa). Ostotarjouksen tarjousajan alettua Alma Media on päättänyt lopettaa tämän ostotoimeksiannon päättyväksi tänään 20.8.2009.
 
Alma Media Oyj
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja
 
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kai Telanne, puhelin 010 665 3500
 
 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset mediat
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä.
 
 
Tätä tiedotetta ei saa julkaista tai muutoin levittää, kokonaan tai osittain, Australiaan, Hong Kongiin, Japaniin, Etelä-Afrikkaan, Kanadaan tai Yhdysvaltoihin. Tämä tiedote ei ole tarjousasiakirja, eikä se siten ole tarjous tai kehotus myyntitarjouksen tekemiseen. Sijoittajien tulee hyväksyä Ostotarjous osakkeista vain tarjousasiakirjassa esitetyn tiedon perusteella. Tarjousta ei tehdä missään sellaisessa maassa, missä joko tarjous tai siihen osallistuminen olisi kiellettyä tai edellyttäisi Suomen lainsäädännön mukaisten toimenpiteiden lisäksi tarjousasiakirjan laatimista, rekisteröintiä tai muita toimenpiteitä.
 
Ostotarjousta ei tehdä missään sellaisessa maassa, jossa se on lainsäädännön nojalla kielletty, eikä tarjousasiakirjaa ja siihen liittyviä hyväksymislomakkeita tulla toimittamaan tai lähettämään edelleen, eikä niitä saa toimittaa tai lähettää edelleen mihinkään sellaiseen maahan tai sellaisesta maasta, jossa soveltuva lainsäädäntö kieltää sen. Ostotarjousta nimenomaan ei tehdä suoraan tai välillisesti käyttäen postilaitosta tai mitään osavaltioiden välisen tai kansainvälisen kaupan välineitä (kuten telefax, telex, puhelin tai Internet) tai kansallisen arvopaperipörssin kautta Australiassa, Hong Kongissa, Japanissa, Etelä-Afrikassa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa. Ostotarjousta ei voida hyväksyä, mikäli käytetään jotain edellä mainituista välineistä tai mikäli ostotarjouksen hyväksyminen toimitetaan Australiasta, Hong Kongista, Japanista, Etelä-Afrikasta, Kanadasta tai Yhdysvalloista.
 
  • Julkaistu: 20.8.2009, 10:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli