Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Asmo Halinen nimitetty Iltalehden verkkoliiketoimintajohtajaksi

Asmo Halinen nimitetty Iltalehden verkkoliiketoimintajohtajaksi

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   19.8.2009
 
ASMO HALINEN NIMITETTY ILTALEHDEN VERKKOLIIKETOIMINTAJOHTAJAKSI
 
Alma Media -konserniin kuuluvan Iltalehden verkkoliiketoimintajohtajana aloittaa 1.9.2009 Asmo Halinen.  Ennen siirtymistään Iltalehteen Halinen on tehnyt pitkän ja laaja-alaisen uran verkkoliiketoiminnan kehittämisen parissa muun muassa Saunalahti Oyj:ssä ja Apaja Oy:ssä.
 
– Verkkoliiketoimintajohtajan tehtävä on Iltalehdessä uusi. Olemme iloisia saatuamme yhden Suomen kokeneimmista internet-tuotannon ammattilaisista mukaan kehittämään nopeasti kasvavaa verkkoliiketoimintaamme, toteaa Iltalehden kustantaja Kari Kivelä.
 
Kustannusosakeyhtiö Iltalehti kustantaa kuusi kertaa viikossa ilmestyvää Iltalehteä ja sen viikkolehtiä Ilonaa ja TV-jättiä, sekä verkossa iltalehti.fi:tä, telkku.comia ja vuodatus.net-blogipalvelua. Iltalehden levikki on 122 548 kappaletta (2008). Iltalehti.fi on Suomen suurin verkkomedia yli 1,6 miljoonalla viikkokävijällään.
 
Lisätietoja:
Asmo Halinen, puh. 040 727 8545
Kari Kivelä, puh. 010 665 2032
 
Alma Media on kannattava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi
 
 
 
  • Julkaistu: 19.8.2009, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli