Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj asettanut ostotoimeksiannon Helsingin Pörssiin Talentumin osakkeista hintaan 1,85 euroa

Alma Media Oyj asettanut ostotoimeksiannon Helsingin Pörssiin Talentumin osakkeista hintaan 1,85 euroa

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   12.8.2009 klo 13:40
 
ALMA MEDIA OYJ ASETTANUT OSTOTOIMEKSIANNON HELSINGIN PÖRSSIIN TALENTUMIN OSAKKEISTA HINTAAN 1,85 EUROA
 
Alma Media Oyj (”Alma Media”) on 10.8.2009 asettanut ostotoimeksiannon NASDAQ OMX Helsingin pörssiin koskien kerrallaan noin kahdeksaa miljoonaa Talentum Oyj:n (”Talentum”) in osaketta. Ostotoimeksianto liittyy Alma Median 10.8.2009 julkistamaan arvopaperimarkkinalain 6 luvun 10 §:n mukaiseen pakolliseen ostotarjoukseen Talentumin kaikista osakkeista. Alma Median ostotoimeksiannon hintaraja on 1,85 euroa, joka on sama kuin Alma Median pakollisessa ostotarjouksessa tarjoama vastike.
 
Alma Median tarkoituksena on pitää mainittu ostotoimeksianto voimassa enintään pakollisen ostotarjouksen tarjousajan päättymiseen, arviolta 15.9.2009, asti.
 
ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet
 
 
Lisätietoja:
Alma Media Oyj, toimitusjohtaja Kai Telanne, puhelin 010 665 3500
 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset mediat
 
Tätä tiedotetta ei saa julkaista tai muutoin levittää, kokonaan tai osittain, Australiaan, Hong Kongiin, Japaniin, Etelä-Afrikkaan, Kanadaan tai Yhdysvaltoihin. Tämä tiedote ei ole tarjousasiakirja, eikä se siten ole tarjous tai kehotus myyntitarjouksen tekemiseen. Sijoittajien tulee hyväksyä Ostotarjous osakkeista vain tarjousasiakirjassa esitetyn tiedon perusteella. Tarjousta ei tehdä missään sellaisessa maassa, missä joko tarjous tai siihen osallistuminen olisi kiellettyä tai edellyttäisi Suomen lainsäädännön mukaisten toimenpiteiden lisäksi tarjousasiakirjan laatimista, rekisteröintiä tai muita toimenpiteitä.
 
Ostotarjousta ei tehdä missään sellaisessa maassa, jossa se on lainsäädännön nojalla kielletty, eikä tarjousasiakirjaa ja siihen liittyviä hyväksymislomakkeita tulla toimittamaan tai lähettämään edelleen, eikä niitä saa toimittaa tai lähettää edelleen mihinkään sellaiseen maahan tai sellaisesta maasta, jossa soveltuva lainsäädäntö kieltää sen. Ostotarjousta nimenomaan ei tehdä suoraan tai välillisesti käyttäen postilaitosta tai mitään osavaltioiden välisen tai kansainvälisen kaupan välineitä (kuten telefax, telex, puhelin tai Internet) tai kansallisen arvopaperipörssin kautta Australiassa, Hong Kongissa, Japanissa, Etelä-Afrikassa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa. Ostotarjousta ei voida hyväksyä, mikäli käytetään jotain edellä mainituista välineistä tai mikäli ostotarjouksen hyväksyminen toimitetaan Australiasta, Hong Kongista, Japanista, Etelä-Afrikasta, Kanadasta tai Yhdysvalloista.
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä.
  • Julkaistu: 12.8.2009, 15:40
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli