Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media: Satakunnan Kansan jakeluliiketoiminta Aamujakelu Oy:lle

Alma Media: Satakunnan Kansan jakeluliiketoiminta Aamujakelu Oy:lle

Alma Media Oyj  Lehdistötiedote   1.6.2009
 
SATAKUNNAN KANSAN JAKELULIIKETOIMINTA AAMUJAKELU OY:LLE
 
Satakunnan Kirjateollisuus Oy on myynyt jakeluliiketoimintansa 1.6.2009 allekirjoitetulla sopimuksella Aamujakelu Oy:lle. Kauppa astuu voimaan 1.1.2010.
 
Satakunnan Kirjateollisuus Oy:n jakelutoiminta vastaa Satakunnan Kansan sekä useiden muiden lehtien varhaisjakelusta Satakunnan alueella. Päivittäisessä varhaisjakelussa on noin 50 000 lehteä. Satakunnan Kansan jakelun työntekijät siirtyvät Aamujakelu Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kauppa koskee kuutta toimihenkilöä ja noin 230 lehdenjakajaa.
 
Kaupan myötä Satakunnan Kansan ja asiakaslehtien jakelussa ei tapahdu muutoksia. Jakelun laatu ja laajuus pysyvät ennallaan.
 
Aamujakelu Oy on Alma Median omistama jakeluyhtiö, joka harjoittaa jakeluliiketoimintaa Pirkanmaalla sekä Meri-Lapissa. Satakunnan Kirjateollisuus Oy on Alma Median tulosyksikkö.
 
 
Lisätietoja:
 
Kustantaja Jouko Jokinen, Satakunnan Kirjateollisuus Oy,
puh. 050 3669213, e-mail jouko.jokinen@satakunnankansa.fi  
 
Toimitusjohtaja Helvi Liukkaala, Aamujakelu Oy,
Puh. 040 5677069, e-mail helvi.liukkaala@aamulehti.fi
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi
  • Julkaistu: 1.6.2009, 16:55
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli