Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Monsterin YT-neuvottelut päättyneet

Monsterin YT-neuvottelut päättyneet

Alma Media Oyj                 Lehdistötiedote                   19.5.2009
 
MONSTERIN YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET
 
Alma Media -konserniin kuuluvan verkkorekrytointipalvelu Monster Oy:n huhtikuussa käynnistyneet, koko henkilöstöä eli 28 henkilöä koskeneet yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelut koskivat Monsterin toimintojen tehostamista ja uudelleenjärjestämistä sekä näihin liittyviä henkilöstövaikutuksia.
 
Yt-neuvotteluiden tuloksena Monsterista väheni kahdeksan henkilön työpanos. Enimmillään henkilöstön vähennystarpeen ennakoitiin olevan yhdeksän henkilöä. Yksi henkilö lähtee opintovapaalle, yksi jää äitiyslomalle ja kuusi henkilöä irtisanottiin. Näiden lisäksi säästöjä löytyi myös mm. markkinointikuluista ja tilavuokrista Monsterin keskittäessä asiakaspalvelutoimintonsa Helsinkiin. 
 
Lisätietoja:
Monster Oy, Olli-Pekka Mollberg, johtaja, puh. 010 665 2290
 
Alma Media lyhyesti
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä.
  • Julkaistu: 19.5.2009, 12:45
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli