Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Monster ja Etuovi.com aloittavat yt-neuvottelut

Monster ja Etuovi.com aloittavat yt-neuvottelut

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   20.4.2009
 
MONSTER JA ETUOVI.COM ALOITTAVAT YT-NEUVOTTELUT
 
Monster Oy:ssä ja Alma Media Interactive Oy:n Etuovi.com-yksikössä aloitetaan yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, jotka koskevat näiden liiketoimintayksiköiden koko henkilökuntaa. Neuvottelujen suunniteltuna tavoitteena on sopeuttaa toiminta nykyiseen markkinatilanteeseen.
 
Monster Oy:n osalta neuvottelut koskevat suunnitelmaa yhtiön toimintojen tehostamiseksi ja uudelleenjärjestämiseksi, näiden toimien mahdollisia vaikutuksia henkilöstöön sekä näiden toimenpiteiden perusteita, vaikutuksia ja vaihtoehtoja. Suunnitteilla olevien toimien arvioidaan johtavan enimmillään yhdeksän työsuhteen irtisanomiseen.
 
Niin ikään Etuovi.com-yksikön osalta neuvottelut koskevat suunnitelmaa toimintojen tehostamiseksi ja uudelleenjärjestämiseksi, näiden toimien mahdollisia vaikutuksia henkilöstöön sekä näiden toimenpiteiden perusteita, vaikutuksia ja vaihtoehtoja. Suunnitteilla olevien toimien arvioidaan johtavan enimmillään yhdeksän työsuhteen irtisanomiseen.
 
Monster Oy:ssä työskentelee tällä hetkellä 28 henkilöä ja Etuovi.com:issa 62 henkilöä. Monster ja Etuovi.com ovat osa Alma Media -konsernin Markkinapaikat-segmenttiä.
 
Lisätietoja:
Monster Oy, Olli-Pekka Mollberg, johtaja, puh. 010 665 2290
Etuovi.com, Petri Pekki, johtaja, puh. 010 665 3293
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä.
  • Julkaistu: 20.4.2009, 10:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli