Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Oy Herttaässä Ab ei jättänyt lääninhallitukselle hakemusta erityisen tarkastuksen toimittamisesta Alma Mediassa

Oy Herttaässä Ab ei jättänyt lääninhallitukselle hakemusta erityisen tarkastuksen toimittamisesta Alma Mediassa

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   17.4.2009 klo 15.30
 
OY HERTTAÄSSÄ AB EI JÄTTÄNYT LÄÄNINHALLITUKSELLE HAKEMUSTA ERITYISEN TARKASTUKSEN TOIMITTAMISESTA ALMA MEDIASSA
 
Alma Media Oyj:n osakkeenomistaja Oy Herttaässä Ab ehdotti Alma Median 11.3.2009 kokoontuneelle yhtiökokoukselle erityisen tarkastuksen toimittamista Alma Median hallinnosta ja kirjanpidosta tilikausilta 2006, 2007 ja 2008 sekä kuluvalta tilikaudelta. Yhtiökokous käsitteli ehdotuksen, ja koska Herttaässän omistusosuus Alma Mediassa ylittää 10 % kaikista osakkeista, ehdotus kirjattiin kokouspöytäkirjaan.
 
Osakkeenomistaja voi hakea yhtiön kotipaikkakunnan lääninhallitukselta erityisen tarkastuksen toimittamista. Hakemus lääninhallitukselle on tehtävä kuukauden kuluessa yhtiökokouksesta. Helsingin lääninhallitus on vahvistanut Alma Medialle, että Oy Herttaässä Ab ei ole jättänyt lääninhallitukselle Alma Media Oyj:hin kohdistuvaa hakemusta.
 
ALMA MEDIA OYJ
Konserniviestintä
 
Lisätietoja: Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050-593 4589
 
JAKELU:
Nasdag OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä.
 
 
 
 
 
 
  • Julkaistu: 17.4.2009, 17:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli