Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehden Talousuutiset MTV3-kanavalla loppuvat

Kauppalehden Talousuutiset MTV3-kanavalla loppuvat

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   9.3.2009 klo 16.00
 
KAUPPALEHDEN TALOUSUUTISET MTV3-KANAVALLA LOPPUVAT
 
MTV Oy on osana omaa tehostamisohjelmaansa ja ohjelmakarttansa kehittämistä irtisanonut Kauppalehden Talousuutisia koskevan yhteistyösopimuksen. Ohjelman lähetykset loppuvat elokuussa 2009.
 
Alma Media -konserniin kuuluva Kauppalehti Oy on tuottanut Kauppalehden Talousuutisia MTV3-kanavalle vuodesta 1999 lähtien, ensin Alma Media -konsernin sisäisenä yhteistyönä ja vuodesta 2005 alkaen ulkopuolisena tuotantoyhtiönä (MTV Oy:n siirryttyä Bonnier AB:n omistukseen).
 
Kauppalehden Talousuutiset on ollut laadukas ja paljon katsottu uutislähetys, joka on antanut Kauppalehden brandille arvokasta näkyvyyttä. Yhteistyön loppumisella ei kuitenkaan ole Kauppalehti Oy:lle merkittävää tulosvaikutusta vuonna 2009.
 
Sopimuksen irtisanomisen johdosta Kauppalehti Oy käynnistää Kauppalehden toimituskuntaa koskevan YT-menettelyn, jossa käsitellään sopimuksen irtisanomisesta aiheutuvia henkilövaikutuksia Kauppalehden monimediatoimituksessa.
 
Lisätiedot:
 
Kauppalehti Oy:
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Kauppalehti Oy, puhelin 010 665 2360
Hannu Leinonen, vastaava päätoimittaja, Kauppalehti, puhelin 010 665 2392
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2008 liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 14 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin Pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi
  • Julkaistu: 9.3.2009, 17:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli