Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Koillis-Häme muuttuu Jämsän Seuduksi

Koillis-Häme muuttuu Jämsän Seuduksi

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote 17.12.2008
 
KOILLIS-HÄME MUUTTUU JÄMSÄN SEUDUKSI
 
Jämsässä neljä kertaa viikossa ilmestyvä alueellinen sanomalehti Koillis-Häme muuttaa nimensä vuoden alusta lähtien Jämsän Seuduksi. Samalla lehden ulkoasu uudistuu ja sisältöä terävöitetään.
 
Lehden ilmestymisrytmi säilyy ennallaan. Jämsän Seutu ilmestyy maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Ensimmäinen uusi Jämsän Seutu ilmestyy tammikuun 2. päivänä 2009.
 
Muutoksella kytketään lehden nimi ja nykymaantieto vastaamaan paremmin toisiaan. Jämsän seutukunta on asukasluvultaan ja taloudellisesta painoarvoltaan Keski-Suomen maakunnan toiseksi merkittävin. Vuoden alusta lukien myös Jämsän ja Jämsänkosken kaupungit yhdistyvät, mikä edesauttoi päätöstä lehden nimen muuttamiseksi. Koillis-Häme lehden nimenä on ollut käytössä vuodesta 1952 lähtien.
 
Koillis-Hämeen ja tulevan Jämsän Seudun palveluksessa on yhteensä 18 henkilöä. Lehden päätoimittaja on Pekka Hyytinen. Jämsän Seudun kustantaja on Suomen Paikallissanomat Oy ja se osa Alma Mediaa.
 
Alma Media Oyj
Konserniviestintä
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla.


  • Julkaistu: 17.12.2008, 10:09
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli