Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Myyntijohdon tehtäväkiertoa Alma Mediassa

Myyntijohdon tehtäväkiertoa Alma Mediassa

Alma Media Oyj       Lehdistötiedote 11.12.2008
 
MYYNTIJOHDON TEHTÄVÄKIERTOA ALMA MEDIASSA
 
Alma Media -konserniin kuuluvan asuntokaupan erikoismedian Etuovi.comin myyntijohtajaksi on nimitetty KTM Stefan Kajanus, 37. Kajanus siirtyy Etuovelle Kauppalehden mediamyynnin johtajan tehtävistä, joita hän on hoitanut vuodesta 2007. Myyntijohtajan tehtävä on uusi ja vastuualueeseen kuuluvat Etuovi.com-verkkopalvelun, kuuden asuntokaupan erikoislehden ja palveluliiketoiminnan myynnin johtaminen.
 
Kauppalehden mediamyynnistä ottaa jatkossa vastuun MBA Helena Somero, 42. Hän työskentelee tällä hetkellä Kauppalehden mediamyynnin asiakkuusjohtajana. Tätä ennen on työskennellyt Etuovi.com-verkkopalvelun myyntijohtajana sekä Kauppalehden levikkimarkkinoinnin markkinointipäällikkönä. Someron vastuualueena on Kauppalehden kaikkien mediatuotteiden myynnin johtaminen ja yhteistyö mainostajien kanssa. Somero on uudessa tehtävässään Kauppalehden johtoryhmän jäsen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään heti.
 
 
Lisätiedot:
 
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Kauppalehti Oy, puh. 0500 511 036
Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat-ryhmä, puh. 010 665 5802
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla.
 
 
  • Julkaistu: 11.12.2008, 15:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli