Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media voitti ETUOVI.COM-tavaramerkkikiistan

Alma Media voitti ETUOVI.COM-tavaramerkkikiistan

Alma Media Oyj   Pörssitiedote  16.10.2008 klo 14.20
 
ALMA MEDIA VOITTI ETUOVI.COM-TAVARAMERKKIKIISTAN
 
Helsingin käräjäoikeus on 16.10.2008 antamassaan päätöksessä hylännyt kaikki Alma Median Etuovi.com-tavaramerkin käyttöä vastaan esitetyt vaatimukset. Päätöksellä käräjäoikeus muun muassa vahvisti Alma Median oikeuden käyttää tunnusta ”ETUOVI.COM” asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvien internet-palveluiden sekä asuntokaupan erikoislehden tunnuksena.
 
”Päätös oli odotetun kaltainen ja vahvistaa, että tavaramerkki Etuovi.com on Suomessa laajalti tunnettu. Etuovi.com jatkaa toimintaansa Suomen suosituimpana ja tunnetuimpana asunto- ja kiinteistökaupan valtakunnallisena verkkopalveluna sekä Suomen suurimpana asuntokaupan erikoislehtenä”, toteaa Alma Median Markkinapaikat-liiketoimintayksikön johtaja Raimo Mäkilä.
 
Alma Media on käyttänyt Etuovi.com-tavaramerkkiä vuodesta 2001. Palvelu toimi Dime-nimellä vuodesta 1996 vuoteen 2001.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja
 
Lisätietoja:
Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, puh 040 546 1892
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V.
 
  • Julkaistu: 16.10.2008, 16:20
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli