Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media avaa City365-asuntoportaalin Serbiassa

Alma Media avaa City365-asuntoportaalin Serbiassa

Alma Media Oyj Lehdistötiedote 15.10.2008
 
ALMA MEDIA AVAA CITY365-ASUNTOPORTAALIN SERBIASSA
 
Alma Median Markkinapaikat-ryhmä jatkaa liiketoimintansa kansainvälistämistä strategiansa mukaisesti ja avaa City365-asunto- ja kiinteistöportaalin Serbiassa. Portaali tarjoaa laajan ja ajan tasalla olevan valikoiman asuntoja ja toimitiloja Serbiassa.
 
Serbiassa sijaitsevien kohteiden ohella portaalin käyttäjät voivat etsiä asuntoja tai toimitiloja myös Kroatiasta, Suomesta, Venäjältä, Virosta, Liettuasta, Latviasta, Puolasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Ruotsista. Alma Medialla on näissä kaikissa maissa asunto- ja kiinteistöportaali.
 
Suomessa Alma Median vastaava palvelu on nimeltään Etuovi.com.
 
”City24-tuoteperheeseen kuuluvat portaalimme keräävät lähes miljoona eri kävijää kuukaudessa. Tällä hetkellä toimimme yhteistyössä yli 1 500 välittäjän kanssa eri puolilla Euroopaa. Tämä kertoo siitä, että portaaliemme tarjonta on erittäin laajaa ja aina ajantasaista”, sanoo Raimo Mäkilä, johtaja, Alma Median Markkinapaikat.
 
City365.rs-portaali julkistettiin tänään Suomen suurlähetystössä Belgradissa.
 
 
Lisätietoja:
 
Raimo Mäkilä, Markkinapaikat-liiketoiminta-alueen johtaja, puh. 010 665 5802
 
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V.
  • Julkaistu: 15.10.2008, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli