Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Jukka Ignatius Valkeakosken Sanomien päätoimittajaksi – Pekka Walden Suur-Keuruun ja KMV:n päätoimittajaksi

Jukka Ignatius Valkeakosken Sanomien päätoimittajaksi – Pekka Walden Suur-Keuruun ja KMV:n päätoimittajaksi

SUOMEN PAIKALLISSANOMAT OY     LEHDISTÖTIEDOTE          7.10.2008
 
 
JUKKA IGNATIUS VALKEAKOSKEN SANOMIEN PÄÄTOIMITTAJAKSI – PEKKA WALDEN SUUR-KEURUUN JA KMV:N PÄÄTOIMITTAJAKSI
 
Suomen Paikallissanomat Oy:n kaksi päätoimittajaa vaihtaa keskenään paikkaa 1.12.2008 alkaen. Mäntässä ilmestyvän 2-päiväisen KMV-lehden ja Keuruulla ilmestyvän 3-päiväisen Suur-Keuruun päätoimittaja Jukka Ignatius siirtyy Valkeakoskella ilmestyvän 5-päiväisen Valkeakosken Sanomien tulosvastuulliseksi päätoimittajaksi.
 
Valkeakosken Sanomien päätoimittaja Pekka Walden siirtyy puolestaan KMV-lehden ja Suur-Keuruun tulosvastuulliseksi päätoimittajaksi ja tulosryhmän vetäjäksi. Samaan tulosryhmään kuuluvat myös kerran viikossa ilmestyvä Kurun Sanomat ja joka toinen viikko ilmestyvä alueellinen kaupunkilehti Ylä-Pirkanmaan Vekkari. Kurun Sanomien päätoimittajana jatkaa edelleen Risto Koivuniemi.
 
Tehtävien vaihto liittyy kustantajayhtiön tavoitteiseen edistää tehtäväkiertoa kaikissa henkilöstöryhmissä. Kokemukset niin pysyvistä kuin määräaikaista tehtäväkierroista ovat olleet poikkeuksetta myönteisiä.
 
Tehtäväkierrossa lehtiä vaihtavilla päätoimittajilla on kummallakin pitkä työura paikallis- ja sanomalehdissä. Suomen Paikallissanomat Oy:n palveluksessa Ignatius on ollut vuodesta 2000 ja Pekka Walden vuodesta 1995 saakka.
 
 
Lisätietoja: toimitusjohtaja Kari Juutilainen, Suomen Paikallissanomat Oy, puhelin 050 435 4159.
 
 
Suomen Paikallissanomat Oy on Alma Media Oyj:n tytäryhtiö, joka kustantaa eri puolilla Suomea 16:tta tilattavaa paikallislehteä ja kuutta kaupunkilehteä.
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V.
  • Julkaistu: 7.10.2008, 14:40
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli