Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Vuodatus.net-blogipalvelu osaksi Alma Mediaa

Vuodatus.net-blogipalvelu osaksi Alma Mediaa

Alma Media Oyj Lehdistötiedote 1.10.2008
  
VUODATUS.NET-BLOGIPALVELU OSAKSI ALMA MEDIAA
 
Alma Media -konserniin kuuluva Kustannusosakeyhtiö Iltalehti on ostanut Vuodatus.net-blogipalvelun. Palvelun myyjä, Vuodatus.netin perustaja Tuomas Rinta, siirtyy kaupan myötä Monster.fi:stä Vuodatus.netin kehityspäälliköksi 3.11.2008 alkaen. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista.
 
Vuodatus.net jatkaa toimintaansa itsenäisenä blogipalveluna. ”Iltalehden ja koko Alma Median verkko-osaaminen tarjoaa erinomaiset puitteet Vuodatus.netin kehittämiselle ja käyttäjien entistäkin paremmalle palvelulle”, Tuomas Rinta toteaa.
 
Vuodatus.net on vuonna 2004 perustettu suuren suosion saavuttanut maksuton blogipalvelu. Palvelussa on yli 50 000 blogia ja 1,25 miljoonaa blogikirjoitusta. Vuodatus.nettiin kirjoitetaan 1 500 uutta blogitekstiä joka päivä.
 
Kustannusosakeyhtiö Iltalehti julkaisee Suomen kolmanneksi luetuinta painettua sanomalehteä sekä maan suosituinta verkkopalvelua Iltalehti.fi.tä. Iltalehti.fi on vakiinnuttanut kävijämääränsä yli 1,5 miljoonaan viikkokävijään.
 
Lisätietoja:
Petri Hakala, päätoimittaja, Iltalehti, puh. 010 665 2028
Tuomas Rinta, Vuodatus.net, puh. 010 665 2638
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lue lisää: www.almamedia.fi
 
  • Julkaistu: 1.10.2008, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli