Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media täsmentää Johanna Korhosen johtajasopimuksen purkuun liittyneitä syitä

Alma Media täsmentää Johanna Korhosen johtajasopimuksen purkuun liittyneitä syitä

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote 1.10.2008
 
ALMA MEDIA TÄSMENTÄÄ JOHANNA KORHOSEN JOHTAJASOPIMUKSEN PURKUUN LIITTYVIÄ SYITÄ
 
Kuten Alma Media aiemmin tänään tiedotteessaan totesi, Johanna Korhosen johtajasopimuksen allekirjoituksen jälkeen syntynyt luottamuspula estää Korhosen toimimisen Lapin Kansan päätoimittajana.
 
Johanna Korhosen perhesuhteet tai hänen puolisonsa sukupuoli eivät luonnollisestikaan ole vaikuttaneet päätökseen purkaa Korhosen johtajasopimus. Luottamuspulan taustalla on Korhosen valheellinen esiintyminen työhaastattelussa. Sopimuksen syntymisen jälkeen on käynyt ilmi, että Korhonen valehteli useaan otteeseen rekrytointiprosessin aikana. Tämän Korhonen on myöntänyt Alma Median edustajille myös itse. Henkilöä, jonka toimintatapoihin ei kaikissa olosuhteissa kuulu rehellisyys, ei voida valita suurta harkintakykyä vaativaan päätoimittajan tehtävään.
 
Alma Media on yllättynyt, että Johanna Korhonen saattoi asian julkisuuteen kesken luottamuksellisten neuvottelujen ja ennen johtajasopimuksensa purkua.
 
ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja
 
 
  • Julkaistu: 1.10.2008, 19:20
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli