Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media ei ole luopumassa sanomalehdistään

Alma Media ei ole luopumassa sanomalehdistään

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote  15.8.2008
 
ALMA MEDIA EI OLE LUOPUMASSA SANOMALEHDISTÄÄN
 
Julkisuudessa esitettyjen näkemysten mukaan Alma Media saattaisi olla luopumassa joistakin sanomalehdistään.
 
Alma Media vahvistaa jatkavansa liiketoimintansa kehittämistä strategiansa mukaisesti. Strategian olennainen osa on vahva sanomalehtien ja verkkopalveluiden yhteistyö. Konsernin kaikilla sanomalehdillä on tässä keskeinen rooli, eikä Alma Media ole niistä luopumassa.
 
”Alma Median viime vuosien menestys pohjautuu vahvaan konsernin sisäiseen yhteistyöhön. Tähtäämme sanomalehti- ja verkkomedian ykkösketjuksi, ja tavoitteemme on vahvistaa ja kasvattaa ketjuamme. Sanomalehtien ja verkkopalveluiden kehittämisessä resurssien ja osaamisen yhteiskäyttö ketjutoimintamallimme mukaan on paras tae myös tulevaisuuden menestykselle”, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.
 
 
Alma Media Oyj
 
Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja
 
Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, puh. 010 665 3500
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lue lisää: www.almamedia.fi
 
  • Julkaistu: 15.8.2008, 15:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli