Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Tuomas Itkonen nimitetty Alma Median talousjohtajaksi

Tuomas Itkonen nimitetty Alma Median talousjohtajaksi

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   6.8.2008 klo 13.00
 
TUOMAS ITKONEN NIMITETTY ALMA MEDIAN TALOUSJOHTAJAKSI
 
Kauppatieteiden maisteri Tuomas Itkonen (39) on nimitetty Alma Media Oyj:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Itkonen raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Kai Telanteelle.
 
Tuomas Itkonen siirtyy Alma Mediaan Altia Corporationin talousjohtajan ja johtoryhmän jäsenen tehtävästä. Tätä aiemmin hän on työskennellyt Nokian Networks-toimialalla useissa johtotason tehtävissä, muun muassa Radio Networks -yksikön talousjohtajana.
 
Tuomas Itkonen aloittaa Alma Mediassa viimeistään marraskuun alussa. Alma Median nykyinen talousjohtaja Teemu Kangas-Kärki siirtyy Fiskars Oyj Abp:n talousjohtajaksi.
 
 
ALMA MEDIA OYJ
Konserniviestintä
 
Lisätietoja:
Kai Telanne, Alma Media Oyj, puh. 010 665 3500
Tuomas Itkonen, puh. 0400 379 966
 
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V.
  • Julkaistu: 6.8.2008, 15:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli