Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median verkkopalvelut hyökkäyksen kohteena

Alma Median verkkopalvelut hyökkäyksen kohteena

ALMA MEDIA OYJ               LEHDISTÖTIEDOTE               1.7.2008
 
 
Alma Median verkkopalvelut hyökkäyksen kohteena
 
Alma Median verkkopalveluihin kohdistunut palvelunestohyökkäys aiheutti häiriöitä verkkosivuilla maanantaina 30.6.2008. Hyökkäys esti pääsyn muun muassa Iltalehden, Kauppalehden ja Aamulehden internetsivuille. Myös Alma Median omat verkkosivut (www.almamedia.fi) takkuilivat iltapäivästä. 
 
Hyökkäyksen kohteena oli Alma Median käyttämä verkkopalveluyritys Plenware Oy. Yhtiön tietoliikenneyhteyksiä häirinneen hyökkäyksen vaikutukset saatiin minimoitua nopeasti ja muun muassa Alma Mediaan kuuluvien yhtiöiden verkkopalvelut toimivat jo illalla normaalisti.
 
 
Alma Media lyhyesti
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 milj. euroa, ja liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
 
  • Julkaistu: 1.7.2008, 12:10
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli