Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Rannikkoseutu siirtyy Suomen Paikallissanomat Oy:lle

Rannikkoseutu siirtyy Suomen Paikallissanomat Oy:lle

ALMA MEDIA OYJ    LEHDISTÖTIEDOTE     17.6.2008 klo 08.00
 
RANNIKKOSEUTU SIIRTYY SUOMEN PAIKALLISSANOMAT OY:LLE
 
Raisiossa ilmestyvä paikallislehti Rannikkoseutu siirtyy viimeistään 15.9.2008 Suomen Paikallissanomat Oy:n lehtiperheeseen. Alma Media -konserniin kuuluva Suomen Paikallissanomat kustantaa entuudestaan 15 muuta paikallislehteä. Rannikkoseudun Sanomat Oy:n toimitusjohtaja ja päätoimittaja Juha Haapakoski sekä lehden muu henkilökunta jatkavat uuden kustantajan palveluksessa.
 
Rannikkoseutu-lehteä kustantava Rannikkoseudun Sanomat Oy myy liiketoimintansa Suomen Paikallissanomat Oy:lle. Rannikkoseudun Sanomat jatkaa lehden kustantamista syksyyn saakka, jolloin lehden omistus vaihtuu. Haapakoski jatkaa myös uuden kustantajan palveluksessa tulosvastuullisena päätoimittajana.
 
– Raision ja Naantalin alueiden asukasmäärän kasvu, kaupan ja kauppakeskusten menestys yhdistettynä tulevaan kuntarakenteiden muutoksiin tuovat paikallislehdelle uusia haasteita. Niihin tarttuminen vaatii riittäviä voimavaroja ja oikeaa ajoitusta. Tästä syystä Rannikkoseudun Sanomat on katsonut parhaaksi etsiä lehdelle taustavoiman, jonka arvot ovat vahvasti paikallisuudessa, toteaa Juha Haapakoski.
 
Suomen Paikallissanomat Oy:ssä Haapakoski näkee yhtiön, jolla on aidosti kiinnostusta kehittää paikallislehtiä, ja jolla on vahva ammatillinen osaaminen pienlehtien kustantamisesta.
 
Suomen Paikallissanomat Oy:n toimitusjohtaja Jorma Valkama toteaa Rannikkoseudun täydentävän erinomaisesti yhtiön lehtiperhettä. Rannikkoseutu on kasvavan alueen paikallisesti tärkein tiedotusväline ja ilmoittajalle tehokas media.
 
– Tavoitteemme on edelleen monipuolistaa lehden sisältöä, elävöittää lehden visuaalista ilmettä ja tuoda syksyllä perinteisen printtimedian rinnalle monipuoliset verkkopalvelut,  toteaa Valkama.
 
Rannikkoseutu-lehden levikki on 7 128 kpl (LT 2007) ja se ilmestyy tiistaisin ja perjantaisin.
 
 
Lisätietoja:
 
Toimitusjohtaja Juha Haapakoski, puh. 044 5131055
Toimitusjohtaja Jorma Valkama, puh. 040 506 6967
 
 
Alma Media lyhyesti
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V.
 
  • Julkaistu: 17.6.2008, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli