Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Petri Läntinen Lehdentekijöiden johtoon

Petri Läntinen Lehdentekijöiden johtoon

ALMA MEDIA OYJ    LEHDISTÖTIEDOTE    9.6.2008
 
PETRI LÄNTINEN LEHDENTEKIJÖIDEN JOHTOON
 
Alma Media Lehdentekijät Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Petri Läntinen (42). Läntinen toimii tällä hetkellä Kultajousi Oy:n b-to-b liiketoiminnasta vastaavana johtajana ja hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.10.2008. Alma Media Lehdentekijät on osa Alma Media -konserniin kuuluvaa Kauppalehti-ryhmää. Läntinen raportoi tehtävässään Kauppalehti-ryhmän johtajalle Juha-Petri Loimovuorelle.
 
”Asiakasmedia on kasvava toimiala ja Lehdentekijät on alallaan hyvässä markkina-asemassa. Tavoitteemme jatkossa on selkeä markkinajohtajuus ja kannattava liiketoiminta”, Petri Läntinen toteaa.
 
Alma Media Lehdentekijät Oy on Suomen suurimpia asiakasmediataloja. Ryhmään kuuluvat asiakaslehtiä tuottava ja kustantava Alma Media Lehdentekijät Oy sekä mediamyyntiin ja -markkinointiin keskittynyt Suomen Business Viestintä Oy. Lehdentekijät-ryhmän liikevaihto vuonna 2007 oli noin 14 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 70. Lehdentekijöillä on tuotettavanaan yli 50 säännöllisesti ilmestyvää asiakas- ja sidosryhmälehteä. Lehdentekijät on osa Alma Median Kauppalehti-ryhmää.
 
Lisätiedot:
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Kauppalehti Oy, p. 010 665 2360
 
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V.
 
  • Julkaistu: 9.6.2008, 14:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli