Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Iltalehti ja Kotikokki.net aloittavat yhteistyön

Iltalehti ja Kotikokki.net aloittavat yhteistyön

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote    5.6.2008
 
ILTALEHTI JA KOTIKOKKI.NET ALOITTAVAT YHTEISTYÖN
 
Alma Media -konserniin kuuluva Kustannusosakeyhtiö Iltalehti on solminut yhteistyösopimuksen Kotikokki.net -verkkopalvelun kanssa. Samassa yhteydessä Alma Media Oyj on ostanut Rohea Oy:ltä 15 % omistusosuuden Kotikokki.net-verkkopalvelun omistavasta Kotikokki net Oy:stä.
 
Kotikokki on reseptipalvelu kaikille ruoanlaitosta ja sen kiemuroista kiinnostuneille. Palvelun ideana on tarjota reseptejä ja ideoita kokkauksen harrastajille aloittelijoista kokkiguruihin. Reseptit ovat muiden käyttäjien laatimia ja hyviksi toteamia.
”Yhteistyösopimuksemme on luonteeltaan sisällöllinen ja markkinoinnillinen. Kotikokki.net ja Iltalehti.fi:n elämäntapaosiot täydentävät hyvin toisiaan”, kertoo Iltalehden vastaava päätoimittaja ja kustantaja Kari Kivelä.
 
Lisätietoja:
 
Kari Kivelä, vastaava päätoimittaja ja kustantaja, Kustannusosakeyhtiö Iltalehti, puh. 010 665 2032
Eero Holmila, Kotikokki.net, puh. 040 592 0671
 
 
Kustannusosakeyhtiö Iltalehti julkaisee Suomen kolmanneksi luetuinta painettua sanomalehteä sekä maan suosituinta verkkopalvelua Iltalehti.fi.tä. Iltalehti.fi on vuoden 2008 alkupuoliskolla vakiinnuttanut kävijämääränsä yli 1,3 miljoonaan viikkokävijään.
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V.
 
Rohea on www-kuluttajapalveluiden tuottamiseen ja rakentamiseen erikoistunut pienyritys. Yrityksen suunnittelema ja toteuttama Kotikokki.net-palvelu on kasvanut Suomen suurimmaksi reseptipalveluksi ja ruokahauksi vuoden 2007 ja alkuvuoden 2008 aikana.
 
  • Julkaistu: 5.6.2008, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli