Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Nimitys Suomen Paikallissanomat Oy:ssä

Nimitys Suomen Paikallissanomat Oy:ssä

ALMA MEDIA OYJ             LEHDISTÖTIEDOTE          30.5.2008
 
 
 
NIMITYS SUOMEN PAIKALLISSANOMAT OY:SSÄ
 
Suomen Paikallissanomat Oy:n toimitusjohtajan Jorma Valkaman jäädessä sopimuksensa mukaisesti syyskuun alussa eläkkeelle on yhtiön hallitus nimittänyt 1.9.2008 lukien uudeksi toimitusjohtajaksi Kari Juutilaisen (51).
 
Kari Juutilainen toimii tällä hetkellä Suomen Paikallissanomat Oy:n lehtien kustantajana. Aikaisemmin hän on ollut päätoimittajana mm. Länsi-Savo ja Koillis-Häme-lehdissä.
 
Jorma Valkama on johtanut Suomen Paikallissanomat Oy:tä vuodesta 1991. Hän jatkaa Alma Media Oyj:n tytäryhtiöiden Satakunnan Kirjateollisuuden, Lapin Kansan, Kainuun Sanomien ja Pohjolan Sanomien hallitusten jäsenenä.
 
Suomen Paikallissanomat Oy kustantaa 21 paikallis- ja kaupunkilehteä eri puolella Suomea. Yhtiö kuuluu Alma Media -konserniin.
 
Lisätietoja:
Jorma Valkama, Suomen Paikallissanomat Oy, puh. 040 506 6967
Kari Juutilainen, Suomen Paikallissanomat Oy, puh. 050 435 4159.
 
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 milj. euroa, ja liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
 
  • Julkaistu: 30.5.2008, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli