Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media yksinkertaistaa pohjoisten lehtiensä yhtiörakennetta

Alma Media yksinkertaistaa pohjoisten lehtiensä yhtiörakennetta

ALMA MEDIA OYJ           LEHDISTÖTIEDOTE               8.5.2008
 
 
 
ALMA MEDIA YKSINKERTAISTAA POHJOISTEN LEHTIENSÄ YHTIÖRAKENNETTA
 
Alma Median kolme pohjoisinta maakuntalehteä, Kainuun Sanomat, Pohjolan Sanomat ja Lapin Kansa tytärlehtineen aiotaan siirtää yhden juridisen osakeyhtiön kustantamiksi. Lehtien itsenäiseen ilmestymiseen muutoksella ei ole vaikutusta.
 
Sulautumisella tavoitellaan Pohjoiset lehdet -liiketoimintayksikön organisaatiorakenteen virtaviivaistamista ja lehtien yhteistoiminnan entistä joustavampaa kehittämistä. Lehtiyhtiöiden sulautumisen tavoiteltu aikataulu on loka-joulukuussa tänä vuonna.
 
Muutoksella ei arvioida olevan henkilövaikutuksia, sen sijaan talous- ja hallintoprosessien kehittämisestä koituisi säästöjä.
 
 
Lisätietoja:
Matti Ilmivalta, Alma Median Pohjoiset lehdet, puh. (016) 3200 212
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 milj. euroa, ja liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
 
 
  • Julkaistu: 8.5.2008, 17:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli