Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median talousjohtaja Teemu Kangas-Kärki jättää tehtävänsä

Alma Median talousjohtaja Teemu Kangas-Kärki jättää tehtävänsä

ALMA MEDIA OYJ        PÖRSSITIEDOTE        25.4.2008 klo 14.00
 
 
 
ALMA MEDIAN TALOUSJOHTAJA TEEMU KANGAS-KÄRKI JÄTTÄÄ TEHTÄVÄNSÄ
 
Alma Media Oyj:n talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen Teemu Kangas-Kärki on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta siirtyäkseen Fiskars Oyj Abp:n talousjohtajaksi. Hän jättää tehtävänsä Alma Mediassa viimeistään lokakuun aikana. Kangas-Kärki on toiminut Alma Median talousjohtajana vuodesta 2003.
 
”Teemu Kangas-Kärki on ollut merkittävässä roolissa, kun olemme kehittäneet Alma Mediaa nykyiseen, sanomalehti- ja verkkopalveluliiketoimintaan keskittyvään muotoonsa. Hän on uudistanut Alma Median talousjohtamista johdonmukaisesti ja vienyt esimerkillisesti läpi vaadittuja rakenteellisia järjestelyitä. Kiitän häntä erinomaisesta työtoveruudesta ja toivotan hänelle mitä parhainta menestystä uudessa tehtävässä”, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.
 
Kangas-Kärjen seuraajan valintaprosessi käynnistetään viipymättä.
 
 
Alma Media Oyj
 
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja
 
JAKELU:
Helsingin Pörssi
Keskeiset mediat

 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 milj. euroa, ja liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
 
  • Julkaistu: 25.4.2008, 16:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli