Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Taneli Heikasta Alma Median Helsingin toimituksen esimies

Taneli Heikasta Alma Median Helsingin toimituksen esimies

ALMA MEDIA OYJ                         LEHDISTÖTIEDOTE          21.4.2008
 
 
TANELI HEIKASTA ALMA MEDIAN HELSINGIN TOIMITUKSEN ESIMIES
 
Alma Median Helsingin toimituksen uudeksi esimieheksi on nimitetty toimituksen va. esimies, toimittaja Taneli Heikka. Hän on käynyt Aamulehden akatemia -koulutuksen vuosina 1997-98 ja suorittanut Master of Arts -tutkinnon Lontoossa 2004.
 
Heikka on työskennellyt Aamulehdessä eri tehtävissä sekä Tampereella että Helsingissä. Hän oli lehden määräaikainen kirjeenvaihtaja Intiassa 2004-05. Alma Median yhteiseen toimitukseen hän on kuulunut sen perustamisesta eli viime keväästä saakka.
 
Heikan mielestä Helsingin toimituksen tehtävä on tarjota tuoreita näkökulmia politiikan uutisointiin. Hän haluaa herättää ja aktivoida yhteiskunnallista keskustelua.
– Poliittinen järjestelmämme ei pysty tuottamaan todellisia vaihtoehtoja. Kolme suurta puoluetta ovat käytännössä hyvin lähellä toisiaan. Suomessa on pakonomainen tarve päästä konsensukseen. Se on ollut hyvä malli kriisiaikoina, mutta ei toimi enää. Länsimaiseen demokratiaan kuuluu kriittinen mielipiteiden vaihto, ”oikeaa vastausta” ei ole, Heikka miettii.
 
Heikka käsittelee Suomen poliittista kulttuuria myös ensi vuonna ilmestyvässä kirjassa, jonka hän kirjoittaa yhdessä kollegansa, toimittaja Katja Boxbergin kanssa. Hanketta varten Heikka jää kahden kuukauden kirjoitusvapaalle vapun jälkeen.
 
Lisätietoja:
Matti Apunen, vastaava päätoimittaja, Aamulehti, puh. 040 768 8778.
 
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 milj. euroa, ja liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
 
  • Julkaistu: 21.4.2008, 13:10
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli