Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Yli 200 000 työnhakijaa tutustui – rekrytointimessut netissä keräsi ennätysyleisön

Yli 200 000 työnhakijaa tutustui – rekrytointimessut netissä keräsi ennätysyleisön

Monster Oy   Lehdistötiedote  16.4.2008
 
Yli 200 000 työnhakijaa tutustui
Rekrytointimessut netissä keräsi ennätysyleisön 
 
Jo kolmannen kerran järjestetty Monsterin rekrytointitapahtuma internetissä keräsi tänä vuonna ennätysyleisön. Kaksi kuukautta kestäneillä messuilla vieraili yhteensä 202 051 eri työnhakijaa. Messuilla esittäytyi tänä vuonna myös ennätykselliset 71 yritystä. Kyseessä oli samalla suurin Suomessa koskaan toteutettu yksittäinen kaupallinen nettivideoprojekti. 
 
”Nettirekrytointimessujemme kävijämäärät kertovat, että työnhaku on siirtynyt sanomalehdistä myös internetiin, Monsterin toimitusjohtaja Olli-Pekka Mollberg kertoo. ”Työnhakijoilta keräämämme palautteen perusteella peräti 97 prosenttia pitää sähköisiä rekrytointimessuja hyvänä tapana tutustua yrityksiin. Vuosittain järjestettävät nettirekrytointimessumme ovat tulleet jäädäkseen.”
 
Messujen teemana oli tänä vuonna vuorovaikutus työnhakijan ja työnantajan välillä, mikä näkyi entistä monipuolisempina messusivustoina, kilpailuina ja tapahtumina. Lisäksi jokaisella 71 yrityksellä oli omilla messusivustoillaan varta vasten tuotettu rekrytointivideo, joita työnhakijat katsoivat messujen aikana 460 064 kertaa. Vastaavan kokoluokan nettivideoprojektia ei Suomessa ole järjestetty koskaan aikaisemmin.
 
Suosituin nettirekrytointimessujen osasto oli tänä vuonna Finnairin sivusto, jolla kävi kahden kuukauden aikana yli 16 000 eri työnhakijaa. Keskimäärin yhdellä messuosastolla kävi 4 648 yksittäistä työnhakijaa.
 
”Lopulta nettirekrytointimessujen arvo näkyy siinä, miten toisilleen sopivat työnhakijat ja työnantajat löytävät toisensa. Messujen kautta on jo tehty rekrytointeja sekä luotu runsaasti uusia kontakteja. Se on meille parasta palautetta”, Mollberg Monsterista kertoo.
 
 
 
Lisätietoja:
Monster Oy
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Mollberg 
Puhelin: 010 665 2290
 
 
 
Monster Oy lyhyesti
Monster on maailman suurin rekrytointipalvelu internetissä ja alan markkinajohtaja myös Suomessa. Vuonna 2007 palvelussa tarjottujen työpaikkojen määrä kasvoi yli 43 prosenttia vuoteen 2006 verrattuna. Monster.fi -sivustolla käy kuukausittain noin 300 000 eri työnhakijaa. Kävijämäärä kasvoi edellisvuoteen verrattuna 21 prosenttia. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %).
 
 
  • Julkaistu: 16.4.2008, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli