Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n yhtiökokouksen ja hallituksen päätökset

Alma Media Oyj:n yhtiökokouksen ja hallituksen päätökset

Alma Media Oyj  Pörssitiedote   12.3.2008  klo 15.45
 
ALMA MEDIA OYJ:N YHTIÖKOKOUKSEN JA HALLITUKSEN PÄÄTÖKSET

Alma Media Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin tänään Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin yhtiöjärjestyksen 10 §:ssä mainitut varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.
 
Hallituksen jäsenet
 
Hallituksen jäsenten lukumääräksi päätettiin seitsemän (7). Hallituksen nykyisistä jäsenistä Lauri Helve, Matti Kavetvuo, Kai Seikku, Kari Stadigh, Harri Suutari ja Ahti Vilppula valittiin uudelleen toimikaudelle, joka jatkuu seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen loppuun saakka. Lisäksi hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin samaksi toimikaudeksi ekonomi Erkki Solja. Päätökset olivat hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan ehdotuksen mukaisia.
 
Hallituksen palkkiot
 
Yhtiökokous päätti nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan ehdotuksen mukaisesti maksaa hallituksen puheenjohtajalle palkkiona 30.000 euroa, varapuheenjohtajalle 24.000 euroa ja jäsenille 20.000 euroa vuodessa. Lisäksi puheenjohtajalle maksetaan 1.000 euron, varapuheenjohtajalle 700 euron ja jäsenelle 500 euron palkkio niistä hallituksen ja valiokuntien kokouksista, joihin he osallistuvat.

Tilintarkastajan valinta ja palkkio

Alma Median tilintarkastajaksi tilikaudelle 2008 valittiin KHT-yhteisö Ernst & Young Oy. Tilintarkastajan palkkio maksetaan laskun mukaan.
 
Osingonmaksu

Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti jakaa osinkoa 0,90 euroa osakkeelta. Osinko maksetaan niille osakkeenomistajille, jotka on merkitty täsmäytyspäivänä 17.3.2008 osakkeenomistajaksi Suomen Arvopaperikeskus Oy:n pitämään Alma Media Oyj:n osakasluetteloon. Osingonmaksupäivä on 27.3.2008.
 
Hallituksen päätökset
 
Yhtiökokouksen jälkeen pitämässään järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajakseen Kari Stadighin ja varapuheenjohtajakseen Matti Kavetvuon.
 
Hallitus valitsi myös jäsenet valiokuntiinsa. Tarkastusvaliokunnan jäseniksi valittiin Kai Seikku, Erkki Solja ja Harri Suutari. Nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan jäseninä jatkavat hallituksen työjärjestyksen mukaan hallituksen puheenjohtaja Kari Stadigh ja varapuheenjohtaja Matti Kavetvuo.
 
 
 
ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja, puh. 010 665 2251
 
Alma Media lyhyesti

Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoitto yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V.
 
  • Julkaistu: 12.3.2008, 16:45
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli