Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Danske Bank A/S Helsingin Sivukonttorin omistusosuus Alma Mediassa noussut yli 5 %

Danske Bank A/S Helsingin Sivukonttorin omistusosuus Alma Mediassa noussut yli 5 %

Alma Media Oyj   Pörssi-ilmoitus    28.2.2008 klo 8.50
 
DANSKE BANK A/S HELSINGIN SIVUKONTTORIN OMISTUSOSUUS ALMA MEDIASSA NOUSSUT YLI 5 %
 
Alma Median tietoon on tullut, että Danske Bank A/S Helsingin Sivukonttorin (1078693-2) omistus Alma Media Oyj:n osakepääomasta ja äänimäärästä on saavuttanut 1/20 26.2.2008 tehdyn osakekaupan johdosta. Alma Median tietojen mukaan Danske Bank A/S Helsingin Sivukonttori omistaa tällä hetkellä 4 785 000 Alma Median osaketta, mikä vastaa 6,41 % osakepääomasta ja äänimäärästä.
 
Lisäksi Danske Bank A/S Helsingin Sivukonttori ilmoittaa, että se on solminut johdannaiskauppasopimuksia, jotka tämän hetkisten ehtojen mukaisesti erääntyvät maaliskuussa 2008 ja kesäkuussa 2008. Toteutuessaan johdannaiskauppasopimukset johtavat siihen, että Danske Bank A/S Helsingin Sivukonttorin omistusosuus Alma Mediassa alittaa 1/20 aikaisintaan 20.3.2008.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja
 
Jakelu: Helsingin pörssi, keskeiset mediat
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V.

 
  • Julkaistu: 28.2.2008, 09:50
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli