Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media laajentaa toimintojaan Liettuassa

Alma Media laajentaa toimintojaan Liettuassa

ALMA MEDIA OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 20.2.2008
 
Alma Media laajentaa toimintojaan Liettuassa
 
Alma Media jatkaa toimintojensa kansainvälistämistä kasvustrategiansa mukaisesti. Yhtiön Markkinapaikat-segmentti on avannut Motors24-palvelun Liettuassa.
 
Liettuan toimiston avaamisen myötä Motors24 kattaa kaikki Baltian maat. Kaksi vuotta Virossa ja Latviassa toiminut Motors24 on sähköinen kauppapaikka uusille ja käytetyille autoille, moottoripyörille, veneille sekä raskaille koneille.
 
Motors24-palvelu tarjoaa myyntikohteiden lisäksi uutisia ja muuta tietoa uusista autoista. Se on ainoa autoihin erikoistunut portaali, jonka toimialueena on koko Baltia. Liettuan Motors24 tarjoaa paikallisille jälleenmyyjille ja kuluttajille aiempaa paremmat mahdollisuuden käytettyjen ajoneuvojen kauppaan ja myös vientiin muihin Baltian maihin sekä IVY-maihin.
 
Nyt avattu Liettuan toimisto sijaitsee Kaunasissa Pohjois-Liettuassa. Se on myös Alma Median raskaiden vaihtokoneiden Mascus-markkinapaikan edustaja Liettuassa.
 
Lisätietoja:
Mauri Köykkä, johtaja, Motors24, puh. 040 584 2995, mauri.koykka@almamedia.fi
 
 
Alma Media lyhyesti
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa kertyi yli 19 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lue lisää: www.almamedia.fi
  • Julkaistu: 20.2.2008, 13:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli